Gotta love nature

Jeg velger å være anonym foreløpig. Grunnen er sikkert "teit" for noen av dere, men jeg har valgt dette fordi jeg rett og slett ikke har noe behov for kommentarer av folk som vet hvem jeg er. Dette er en blogg jeg har lagd kun for å dele bildene jeg tar når jeg er ute å reiser eller bare på små turer. Denne bloggen er mer for meg selv slik at jeg kan ha en plass å legge ut bildene mine. 
Noen kommer nok til å klage på måten jeg tar bildene mine på, hvordan jeg redigerer dem og hvilken vinkel de er tatt fra, men dette er ikke noe jeg kommer til å ta til meg! Jeg er ingen proff fotograf som flere sikkert kommer til og merke.
Jeg fant nylig ut av at jeg faktisk likte å ta bildene jeg tar. Måten jeg tar mine bilder på eller redigerer dem på er noe som gjør at det er mitt og det er det som får meg til å føle at de er spesielle.Alle disse bildene er tatt fra en bil i fart og jeg ble faktisk veldig overrasket at de ble så fine som de gjorde. 

♥Photolove

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

photolove

photolove

19, Vennesla

There is only you and your camera. The limitations in your photography are in yourself, for what we see is what we are. Det er nok alltid noen som kommer til å si at jeg tar bilder som er tatt fra feil vinkel eller er feil redigert... Jeg tar mine bilder og de er spesielle for meg!

Kategorier

Arkiv

hits